استان اردبيل در رتبه هشتم كشوري توليد گوشت قرمز

بهلول تكلوي روز دوشنبه افزود: سالانه در اين استان با سه ميليون و 880 هزار واحد دامي 28 هزار و 800 تن گوشت قرمز توليد مي شود.
او گفت: اين استان همچنين با توليد سالانه 240 هزار تن شير خام رتبه 14 كشوري را داشته و يكي از مهم ترين استان هاي كشور در توليد پروتئين هاي حيواني است.
به گزارش‌‌‌‌‌پایگاه خبری ارک به نقل از ايرنا از روابط عمومي جهاد كشاورزي اردبيل ، وي اظهار كرد: از مجموع توليد گوشت قرمز و شير استان به ترتيب حدود 13 هزار و 500 تن و 130 هزار تن به مصرف داخل استان رسيده و مازاد آن به صورت هاي دام زنده و شير خام از استان خارج مي شود .
تكلوي در زمينه برنامه هاي اولويت دار اين معاونت در زمينه تحقق اقتصاد مقاومتي افزود: يكي از مهم ترين برنامه هاي اقتصاد مقاومتي در سال جاري تشكيل نظام زنجيره اي توليد گوشت قرمز و شير براي افزايش ارزش افزوده صادرات ، افزايش بهره وري و كاهش ضايعات توليد است.
6018/ 1257

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا