شهرداری تهران شش هزار و 170 میلیارد ریال چک برگشتی از شهروندان دارد
به گزارشپایگاه خبری ارک به نقل از ایرنا علیرضا دبیر روز سه شنبه در دویست و هشتاد و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی لایحه تسهیلات تشویقی پرداخت مطالبات شهرداری تهران افزود: مبلغ دیرکرد این تعدادچک وصول نشده نیز حدود 11 هزار میلیارد ریال است.
وی تصریح کرد: در صورت تصویب لایحه تشویقی پنج هزار و 220 میلیارد ریال از مبلغ مربوط به جرائم دیر کرد پرداخت چک های وصول نشده، به بدهکاران تخفیف داده می شود.
دبیر افزود: این چک ها از سال 70 تاکنون برگشت خورده و وصول نشده هستند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: در لایحه تسهیلات تشویقی برای چک های قبل از سال 82 هفتاد درصد، سال 83 تا 85، شصت درصد، از سال 86 تا 88 پنجاه درصد، از سال 89 تا 81، چهل درصد و از سال 92 تا 94 نیز سی و پنج درصد تخفیف در مبلغ دیرکرد پیشنهاد شده است.
براساس این گزارش، ناصر امانی معاون امور شورای شهرداری تهران نیز درادامه این جلسه گفت: 23 هزار فقره از این چک های برگشتی مربوط به قبل از سال 82 است.
وی افزود: با تصویب لایحه تسهیلات تشویقی پرداخت مطالبات شهرداری، این چک های برگشتی و وصول نشده تعیین تکلیف شده و بخشی از نیازهای مالی شهرداری را تامین می کند.
تهرام/7244// 1625