توسعه روستایی با تخصیص اعتبارات ویژه ازاولویت های شاخص دولت است

‌‌‌‌‌پایگاه خبری ارک :
عزیز فیلی روز یکشنبه در نوزدهمین نشست ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی استان مرکزی با عنوان تبیین طرح تولید و توسعه اشتغال پایدار در مناطق روستایی افزود: در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب، پروژه های ارتقای تولید و توسعه اشتغال پایدار در مناطق روستایی استان مرکزی با برش استانی پیش بینی شده است.
وی بیان کرد: افزایش نرخ مشارکت اقتصادی روستائیان، ایجاد اشتغال پایدار روستایی، اصلاح ساختار اقتصادی روستا، افزایش سهم روستاها از سهم منابع مالی و اعتباری و بازنگری در اولویت های سرمایه گذاری استان با توجه به جدول زمان بندی شده از دیگر اهداف توسعه نقاط کم برخوردار روستایی است.
وی اظهارکرد: امسال حداقل 200 میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت از سوی یکی از بانک های عامل و 120 میلیارد ریال ازمنابع صندوق کارآفرین امید دراختیار مجریان پروژه های مصوب روستایی قرار می گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری استان مرکزی گفت: اعتبارات دیگری نیز با برش استانی برای ایجاد اشتغال پایدار و توسعه مناطق روستایی در اختیار کمیته امداد، بسیج سازندگی، بهزیستی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان امور عشایر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راهداری و حمل و نقل جاده ای قرار می گیرد.
فیلی، تعداد مشاغل پیش بینی شده استان مرکزی در افق پنج ساله تا سال 1399 را 25 هزار و 725 فقره شغل عنوان کرد و افزود: پنج هزار و 53 فقره از این مشاغل باید تا پایان سال جاری محقق شود.
وی افزود: تا پایان سال جاری سهم ایجاد اشتغال اراک، خمین، ساوه، دلیجان و محلات به ترتیب 896 ، 469 ،851، 109 ،90 فقره اشتغال جدید است و شهرستان های زرندیه و آشتیان نیز به ترتیب 287 و 100 فقره شغل جدید ایجاد کنند.
فیلی تصریح کرد: تفرش با 109 فقره و فراهان با 232 فقره شغل از دیگر شهرستان های استان مرکزی است که در طرح ایجاد اشتغال پایدار حضوری فعال دارند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی اضافه کرد: کمیجان با 161، خنداب با 821 و شازند با 928 فقره شغل جدید نیز در این برنامه اشتغال زایی گنجانده شده اند.
وی بیان کرد: صنایع مکمل در راستای تکمیل زنجیره تولید از قبیل صنایع تبدیلی انگور، تجهیزات پزشکی، بسته بندی میوه و تره بار، گلخانه، گردشگری، صنایع فلزی، صنایع بسته بندی ماهی، سردخانه، صنایع چوب، آبزی پروری، بسته بندی خشکبار، بسته بندی عسل ، تولید لوله، تولید قارچ، کفش و لباس و تولیدات گل و گیاه را از جمله این مشاغلی است که در قالب این طرح اشتغال زایی پیش بینی شده است.
در ادامه این نشست، برخی مدیران و فرمانداران شهرستان های استان مرکزی و مدیران بانک های عامل نقطه نظرات خود را بیان کردند.
استان مرکزی به عنوان چهارمین قطب صنعت کشور بیش از سه هزار واحد صنعتی کوچک و بزرگ دارد.
6066/3075/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا