فرمانده نیروی انتظامی کلانشهر تبریز: وضعیت مطلوب امنیتی کلانشهر تبریز در حوزه سرقت/ استخوان های کشف شده در تبریز مربوط به 60 سال پیش است
فرمانده نیروی انتظامی کلانشهر تبریز از وضعیت مطلوب امنیتی کلانشهر تبریز در حوزه سرقت خبر داد و گفت: آغاز به کار 100 پلیس افتخاری در تبریز در راستای اجرای طرح های همگامی مردم با پلیس و کاهش آسیب های اجتماعی در اثر بزه کاری های اجتماعی است.
ارک خبر -شهریار- فرمانده انتظامی تبریز در مورد آخرین وضعیت پرونده استخوانهای کشف شده گور دسته جمعی حیدرآباد تبریز گفت: برای این موضوع پرونده تشکیل شده و در آگاهی منتظر نظریه پزشکی قانونی است ولی نظر اولیه این است که استخوانها متعلق به حدود ۵۰ تا ۶۰ سال گذشته است.
سرهنگ فرهنگ نوروزی با اشاره به اینکه در 9 ماه نخست سال جاری شاهد کاهش چهاردرصدی در حوزه سرقت و بدون گزارش هیچ گونه سرقت مسلحانه در تبریز بودهایم افزود: 10 هزار پرونده در کلانتریها به سازش ختم شده اند.
نوروزی تصریح کرد: برای سومین سال پیاپی شاهد کاهش 4 درصدی جرایم به ویژه در بخش سرقت، کاهش 6 درصدی جرم قتل، 17 درصدی شرارت و چاقوکش، 44 درصدی نزاع و درگیری و کاهش 34 درصدی نزاع دسته جمعی در تبریز بودهایم.
وی ادامه داد: در بحث جرایم خشن همچون سرقت مسلحانه نیز در نُه ماه نخست سال جاری هیچ گونه موردی در تبریز اتفاق نیفتاده است که در مقایسه جمعیت تبریز با شهرهای مشابه نمایانگر وضعیت مطلوب امنیتی است.
فرمانده نیروی انتظامی کلانشهر تبریز خاطر نشان کرد: تبریز از جمله شهرهای معدود کشوری است که موفق به اجرای طرح ارتقاءامنیت اجتماعی گردیده که اولویت این طرح در جمع آوری معتادین متجاهر و ولگرد در سطح شهر است.
وی با اشاره به جشنواره “مکنا” که سالانه در بین کلانتریهای کشور برگزار می شود، اذعان داشت: در جشنواره “مدیریت کیفیت نیروی انتظامی” شهرستان تبریز سال 92 در رتبه 31 کشوری قرار داشت که این رتبه در سال جاری به دوم کشوری ارتقاءیافته است.
نوروزی تصریح کرد: از آیتمهای این جشنواره تعالی رفتار کارکنان، بهبود روند امور سیستمی و خوشآیندسازی فضای کلانتریها است که بر این اساس سه کلانتری در تبریز مفتخر به دریافت نشان برنز شدند.
فرمانده نیروی انتظامی کلانشهر تبریز متذکر شد: در 9 ماه سال جاری در حدود 10 هزار پرونده با ارجاع به مشاوره در کلانتری منجر به سازش شده است.
وی این رقم را 20 درصد از پرونده های موجود در کلانتری ها دانسته و افزود: بیشتر این پرونده ها در رابطه با اختلافات خانوادگی، شخصی و یا مالی است که مابقی موارد به دادگستری ارجاع داده شده اند.
این مقام مسئول یادآور شد: تقویت یگان موتوری انتظامی شهرستان تبریز به جهت ترافیک سطح شهر و حضور به موقع نیروها به ویژه در ماموریتهای اورژانسی با افزایش نسبت به سال قبل، صورت گرفته است.
نوروزی بیان داشت: در راستای بهرهمندی از ظرفیتهای مردمی “پلیس افتخاری” در تبریز فعال شده است و هم اکنون 100 نفر پس از گذراندن دورههای آموزشی در موقعیتهایی چون مسابقات ورزشی و انتظامات مصلی اعظم به کار گرفته میشوند.
وی ادامه داد: پلیس افتخاری مجهز به آرم و اتیکت، کارت شناسایی و لباس ویژه است که در زمانهای مورد نیاز در راستای تامین امنیت و نظم سطح شهر با نیروی انتظامی همکاری دارد.
فرمانده نیروی انتظامی کلانشهر تبریز تعداد کلانتریهای سطح شهر را 18 مورد عنوان کرده و افزود: دو مرکز کلانتری نیز در منطقه قراملک و باباباغی در دستور کار قراردارند که با اتمام ساخت ساختمان مرکز، مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
وی متذکر شد: روزانه در حدود دو هزار تماس مردمی با مرکز پلیس 110 گرفته می شود که این رقم در مناسبتهای مختلف چون ایام نوروز و تعططیلات متغیر است.
این مقام مسئول در رابطه با زمان حضور مامورین در صحنه، اظهار داشت: استاندارد معین شده توسط مرکز 15 دقیقه است که در کارنامهی تبریز مجموع معدل زیر استاندارد است.
فرمانده نیروی انتظامی کلانشهر تبریز در رابطه با خلاءهای قانونی و عدم وجودمجازاتهای بازدارنده به جهت تکرار تخلفات توسط متخلفین، گفت: نیروی انتظامی موظف است با تخلفات مشهودِ موجود در سطح جامعه برخورد نموده و متخلفین را به مراجع ذیصلاح ارجاع نماید، تصمیم گیری نهایی با دستگاه قضایی است، همچنین ماده 16 در استان ما نیز در حال انجام فعالیت است که در این رابطه اثرگذاری دارد.