برداشت خیار گلخانه ای در ایرانشهر از مرز 6 هزار تن گذشت
پایگاه خبری ارک :
علی شریعتمداری روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: استفاده بهینه از آب، نوبرانه بودن محصول، استقبال خوب خریداران و سوددهی بالا موجب شده کشاورزان هر سال سطح زیرکشت خیار گلخانه ای را افزایش دهند.
وی افزود: از هر هکتار گلخانه های ایرانشهر به طور متوسط 150تن خیار برداشت می شود این در حالی است که در فضای باز در هر هکتار 50 تن خیار تولید می شود.
وی با بیان اینکه خیار گلخانه ای ایرانشهر علاوه بر استان به نقاط دیگر کشور هم عرضه می شود، گفت: کشت این محصول از مهرماه آغاز شده و برداشت آن که پس از گذشت یک دوره 40روزه آغاز می شود تا اردیبهشت ادامه دارد.
کارشناس زراعت مدیریت جهاد کشاورزی ایرانشهر افزود: بیش از 700 نفر به صورت مستقیم و 400 نفر به صورت غیر مستقیم در تولید و عرضه خیار گلخانه ای در سطح این شهرستان مشغول به کار هستند.
عبدالمجید کهرازه یکی از گلخانه داران ایرانشهر گفت: نبود صنایع تبدیلی و بسته بندی موجب شده تا محصول ما با قیمت پایین توسط واسطه ها خریداری و عرضه شود.
وی گفت: سالانه بیش از 2هزار تن محصول خیار تولید و به مناطق مختلف داخل و خارج کشور از جمله کشورهای پاکستان و افغانستان صادر می کنیم.
کشت محصول خیار گلخانه ای در ایرانشهر برای نخستین بار به صورت آزمایشی در سطح 2هکتار در سال 1378صورت گرفت که در پی آن با توجه به سوددهی خوب این محصول کشاورزان همه ساله سطح زیر کشت آن را افزایش دادند.
7314**8006**6081 خبرنگار: محمد هادی** انتشار دهنده: حیدر سرایانی