دهه فجر فرصتی یادآوری سرمایه های ارزشمند انقلاب است
پایگاه خبری ارک :
محمد ابراهیم الهی تبار روز سه شنبه در آئین نواخته شدن زنگ انقلاب در هنرستان دخترانه تهذیب همدان افزود: دهه فجر امسال در حالی برگزار می شود که آیت الله هاشمی رفسنجانی، آیت الله موسوی اردبیلی و خانم دباغ به عنوان سه تن از بهترین یاوران انقلاب اسلامی که در طول زندگی به خاطر اعتقادات خود بارها تا مرز شهادت رفتند، در بین ما نیستند.
وی ادامه داد: خانم دباغ شخصیتی بود که در راه اعتقادات انقلابی خود از جان مایه گذاشت و مطالعه زندگینامه این بانوی بزرگ و الگو برداری از شخصیت ایشان می تواند در زندگی دختران دانش آموز تاثیر گذار باشد.
وی اضافه کرد: دانش آموزان باید به هویت ارزشمند تاریخی کشورشان تاسی کنند تا بتوانند آینده ایران اسلامی را بسازند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان در تشریح راز و رمز پیروزی نهضت امام راحل(ره) گفت: شخصیت، رهبری، نفوذ کلمه، دوراندیشی ، شجاعت و استقامت امام خمینی(ره) از رمز و رازهای مهم پیروزی نهضت ایشان بود.
الهی تبار افزود: امام راحل(ره) مکتب ایثار و شهادت، مکتب تشیع، مکتب انسان ساز اسلام و مکتب پیروزی خون بر شمشیر را سرلوحه نهضت خود قرار داد و این نهضت بزرگ با آگاهی و همراهی مردم و ایستادگی تا پای جان به پیروزی رسید.
زنگ انقلاب در سی و هشتمین سالروز ورود حضرت امام خمینی(ره) به کشور و آغازین روز دهه فجر به صورت نمادین در هنرستان دخترانه تهذیب همدان نواخته شد.
حدود 285 هزار دانش آموز در 2 هزار و 800 آموزشگاه استان همدان با بیش از 12 هزار کلاس درس تحصیل می کنند.
12 تا 22 بهمن به نام دهه فجر و جشن پیروزی انقلاب اسلامی نامگذاری شده و در این ایام مبارک همزمان با بهره برداری از طرحهای عمرانی جشن مختلفی در شهرها و استانهای کشور برگزار میشود.
دهه فجر امسال 929 طرح عمرانی با هفت هزار و 740 میلیارد ریال سرمایه گذاری در استان همدان بهره برداری و یا کلنگ زنی می شود.
1181 /6993
خبرنگار: الهام تدین**انتشار: اکبر بهاروند