مسیر پروژه های ” اصفهان در مسیر امید ” به شرق رسید، ۹ پروژه، سهم میدان مرکزی میوه و تره بار

پایگاه خبری ارک خبر-اصفهان:

مسیر پروژه های ” اصفهان در مسیر امید ” به شرق رسید

۹ پروژه، سهم میدان مرکزی میوه و تره بار

 

۹ پروژه میدان مرکزی میوه و تره بار و سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان با هزینه ۱۲۷ میلیارد ریال با حضور شهردار اصفهان، نایب رییس و اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهری اصفهان به بهره برداری رسید. بزرگ ترین این پروژه ها، پروژه تالار ۲۶ این میدان است که برای بیش از دو دهه فعالیتی نداشته است اما اکنون برای یکصد نفر اشتغالزایی ایجاد کرده است. این تالار با مساحت پنج هزار مترمربع دارای ۲۸ غرفه است که فضای مناسبی را برای مشاغل و هموار کردن خرید و انتقال میوه ها به فروشگاه ها ایجاد می کند.

به گزارش اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، همچنین با حل مشکل اسناد اراضی پینارت پس از ۲۷ سال، مجموعه کارگاهی پینارت با ۸۰۲ کارگاه و فروشگاه افتتاح شد و اکنون آماده واگذاری به متقاضیان است که با توجه به موقعیت جغرافیایی و دسترسی مناسب در راستای ساماندهی صنوف در نظر گرفته شده است.

شهردار اصفهان در مراسم افتتاح این پروژه ها با اشاره به این که سازمان میادین به عنوان یک بنگاه اقتصادی بزرگ نقش ایفا کرده و در راستای تأمین رفاه عمومی و اشتغالزایی فعالیت می کند، گفت: خوشبختانه این سازمان از جایگاه بسیار خوبی در کشور برخوردار است.

قدرت الله نوروزی، با بیان این که اصفهان نیازمند روح تازه ای است، گفت: تلاش داریم با مشارکت شهروندان شهر را توسعه دهیم و فضای پر امیدی که در شهر ایجاد شده است را حفظ کنیم.

وی با بیان اینکه امروز تالار ۲۶ میدان مرکزی میوه وتره بار، کارگاه نیک اندیش و فیلتراسیون آب فضای سبز میدان مرکزی با هدف صرفه جویی در مصرف آب و با هزینه‌ای بالغ بر دو میلیارد ریال افتتاح شد، افزود: با توجه به اهمیت حفظ فضای سبز میدان میوه و تره بار، فیلتراسیون آب برای پساب فاضلاب ها، ایجاد آبیاری تحت فشار برای کاهش مصرف آب، سم پاشی و کوددهی فضای سبز در این پروژه ها در نظر گرفته شده است.

شهردار اصفهان با بیان اینکه در سوله های سورت و بسته بندی تخم مرغ روزانه بیش از دو هزار و۵۰۰ کارتن توسط ۱۲۰ کارگر بسته بندی می شود، عنوان کرد: اجرای این گونه پروژه ها می تواند در اقتصاد شهر، تنظیم بازار و ایجاد رفاه شهروندان نقش مؤثری داشته باشد.

وی با بیان این که شهرداری برای ساماندهی مشاغل مزاحم، میادین و غرفه های مختلفی را ایجاد می کند، اظهار کرد: مجموعه کارگاهی پینارت برای ساماندهی مشاغل مزاحم ایجاد شده است. این گونه کارگاه ها علاوه بر جمع آوری مشاغل مزاحم از سطح شهر، زمینه اشتغالزایی را نیز فراهم می کنند.

مدیرعامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان نیز در این مراسم گفت: ۹۰ هکتار فضای سبز در میدان میوه و تره بار وجود دارد که به صورت هفتگی به ۵۰۰ متر مکعب آب نیاز داشته و این آب از چاه‌های اجاره‌ای اطراف رودخانه زاینده رود تامین و با لوله کشی به مخزن رو باز در ضلع جنوب غربی میدان هدایت و ذخیره سازی شده و از آنجا بر حسب نیاز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کشاورز راد خاطرنشان کرد: با این شرایط نیاز مبرم به فیلتر کردن آب خروجی از منبع به همراه سیستم پمپاژ مناسب مورد نیاز بود. از این رو با کارشناسی صورت گرفته، سیستم جدید و به روز فیلتراسیون به منظور استفاده بهینه از آب و منابع آبی جهت فضای سبز میدان مرکزی میوه و تره بار با هزینه‌ای بالغ بر دو میلیارد ریال احداث شد.

گفتنی است در این پروژه ها، مرکزی از سوی سازمان میادین برای استقرار صنایع تبدیلی از قبیل سورتینگ میوه، بسته‌بندی، تهیه کنستانتره‌ها، سردخانه، بازیافت و به طور کلی استفاده از روش های علمی برای توزیع و صادرات میوه و تره بار احداث شده که با حضور شهردار اصفهان افتتاح شد.

همچنین برج نوری به منظور تامین روشنایی ورودی میدان مرکزی میوه و تره بار با استفاده از دکل خود ایستا به طول ۱۸ متر با ۱۲ چراغ ۴۰۰ واتی و محدوده پوشش به شعاع ۳۵ متر احداث شد.

در راستای استفاده حداکثری از امکانات موجود و افزایش ارزش افزوده از طریق به کارگیری بهتر و کامل تر منابع موجود، پروژه احداث سوله‌های بسته بندی و سورتینگ ضلع شرقی و غربی میدان شامل چهار سوله و به متراژ چهار هزار و ۴۰۰ مترمربع با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۲۴ میلیارد و ۵۲۳ میلیون ریال احداث شد.

نصب دوربین مدار بسته در تمام فضای میدان، تجهیز میدان مرکزی، لکه گیری و آسفالت معابر و راه اندازی مجموعه کارگاهی نیک اندیش از دیگر پروژه هایی بود که در این مرکز افتتاح شد.

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا