طراحی نرم افزار پایش و سنجش انرژی در برق تبریز/توسعه احداث نیروگاه های خورشیدی در تبریز
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از طراحی نرم افزار پایش و سنجش انرژی در برق تبریز خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، عادل کاظمی، در خصوص این نرم افزار اظهار داشت: همه مبادی ورود انرژی شرکت توزیع نیروی برق تبریز از ابتدای سال قبل توسط مدیریت شبکه برق ایران مجهز به تجهیزات قرائت از راه دور شده است.
وی گفت: با ارائه امکان استفاده از وب سرویس، مربوط به اطلاعات انرژی قرائت شده توسط شرکت مدیریت شبکه برق ایران به شرکت توزیع نیروی برق تبریز برنامه ریزی برای ایجاد نرم افزار مربوطه از اواخر سال قبل توسط شرکت توزیع انجام و در مدت زمان سه ماه آماده بهره برداری شده است.
کاظمی بیان کرد: در سال های پیشین، میزان بار مصرفی روز قبل شرکت، از طریق جمع بندی قرائت مقادیر کنتورهای مبادی ورود انرژی شرکت توسط دفتر بازار برق ارائه می گردید که در حال حاضر با استفاده از این نرم افزار امکان رویت بار شرکت توزیع نیروی برق تبریز، خصوصاً برای مجریان پیک سائی شرکت از طریق نرم افزار یاد شده میسر گردیده است.
وی افزود: با توجه به امکان توسعه نرم افزار برای پایش بار لحظه ای شرکت به صورت بازه های ۱۵ دقیقه ای در ایام پیک تابستان می توان از آن به عنوان ابزاری کلیدی برای مدیریت بهتر بار مصرفی شرکت توزیع نیروی برق تبریز بهره مند شد.
کاظمی ادامه داد: این نرم افزار می تواند دسترسی به اطلاعات انرژی تمامی فیدر های برق تبریز و پیک بار همزمان و غیر همزمان شبکه را تسهیل نماید.
وی خاطر نشان کرد: دموی نرم افزار پایش و سنجش انرژی به همت کارشناسان دفاتر انفورماتیک و بازار برق در حضور معاونت بهره برداری و دیسپاچینگ ارائه گردیده و آماده استفاده همکاران می باشد.
همکاری ۵۸ مگاواتی صنایع با برق تبریز /توسعه احداث نیروگاه های خورشیدی در تبریز
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از همکاری ۵۸ مگاواتی صنایع با شرکت توزیع نیروی برق تبریز خبر داد.
عادل کاظمی تبریز بیان کرد: بیشترین میزان رشد مصرف انرژی در سطح استان در حوزه عملیاتی برق تبریز رخ داده است که این موضوع نگرانی ها را افزایش می دهد.
وی بیان کرد: نسبت به سال قبل ۱۲ درصد افزایش مصرف انرژی داشته ایم و این میزان 40 تا ۷۰ درصد افزایش نسبت به سقف پیک مجاز تعیین شده را نشان می دهد.
وی تصریح کرد: از اول تیر ماه میزان همکاری صنایع به ۶۵ مگاوات خواهد رسید.
وی گفت: در صورت همکاری صنایع با شرکت توزیع نیروی برق تبریز خاموشی اعمال نمی شود.
وی با اشاره به راه اندازی اپلیکیشن اعلام خاموشی برق تشریح کرد: سامانه ای ایجاد شده است که به مردم در خصوص خاموشی ها اطلاع رسانی می کند و بر این اساس مردم با شماره تلفن منزل و یا کد اشتراک یا منطقه جغرافیایی خود از جزئیات قطعی برق و زمان وصل مجدد آن مطلع شوند.
وی در خصوص توسعه احداث نیروگاه های خورشیدی در تبریز تصریح کرد: طی یک سال گذشته اقدامات و سرمایه گذاری های مناسبی در زمینه احداث نیروگاه های خورشیدی در حوزه عملیاتی شرکت انجام شده است.
وی در خصوص فرسودگی شبکه برق تبریز گفت: حدود ۱۰ هزار کیلومتر شبکه و تاسیسات توزیع در تبریز داریم و میزان سرمایه گذاری در تاسیسات زیر ساختی توزیع سالانه حدود ۱۰۰ میلیارد تومان می باشد.
وی در خصوص جابه جایی تیرهای مزاحم اظهار داشت: تفاهم نامه ای با همکاری دادگستری، بین شهرداری و شرکت توزیع برق تبریز در حال انعقاد است و ما می خواهیم در اسرع وقت این تفاهم نامه، نهایی و امضا شود تا جابه جایی تیرهای مزاحم نیز در قالب تفاهم نامه بتواند اجرایی شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز در خصوص دستگاه های ماینر ( ارز دیجیتالی) بیان کرد: تولید ارز دیجیتال در تبریز افزایش یافته و برخی واحد ها با استفاده از برق غیر مجاز ارز دیجیتال استخراج می کنند.
وی استفاده از پتانسیل شهرداری و شورای شهر برای اطلاع رسانی به مردم و جلب همکاری در صرفه جویی برق را خواستار شد، ایشان بیان داشت چنانچه مردم در روزهای گرم سه ماهه تابستان همکاری لازم را داشته باشند امیدواریم تابستانی بدون خاموشی سپری کنیم.