مقابله فناوران ایرانی با کرونا| دستگاه ضدعفونی‌کننده سطوح تولید شد

دستگاه‌های پاششی ضد عفونی کننده از جمله تجهیزاتی است که شرکت‌های دانش بنیان و فنار ایرانی در حجم قابل توجهی تولید می‌کنند. دستگاه ضد عفونی کننده UV نیز یک دستگاه برای ضد عفونی سطوح است که به جای استفاده از محلول‌های مایع، از اشعه استفاده می‌کند.

 

 

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سجاد آغاسی زاده مدیر عامل شرکت آژند پژوهان توس در این‌باره گفت: پس از همه‌گیری ویروس کووید ۱۹، تقاضا برای انواع دستگاه‌های ضد عفونی کننده سطوح و محیط به شکل قابل ملاحظه‌ای افزایش یافت. در این راستا، این شرکت نیز اقدام به تولید این دستگاه‌ها کرد.

وی گفت: از جمله مشکلاتی که مصرف کنندگان به ویژه مصرف کننده بزرگ و سازمانی با این تجهیزات دارد، هزینه مصرف جاری نسبتاً بالای آن است، در حال حاضر ممکن است یک دستگاه ضد عفونی کننده پاششی بزرگ به روزانه ۵۰ تا ۱۰۰ لیتر محلول پایه الکل نیاز داشته باشد، با توجه به قیمت بالای الکل، این مسئله هزینه‌‎ها را افزایش می‌دهد. به همین جهت واحد R&D شرکت بر روی نوع و روش پاشش و محلول مود استفاده کار کرد تا با افزایش ماندگاری محلول معلق در هوا و نحوه پاشش،  نیاز دستگاه به محلول مورد استفاده کاهش یابد و صرفه اقتصادی استفاده از آن افزایش یابد.

 

مدیر عامل شرکت آژند پژوهان توس در ادامه با اشاره به دیگر محصول این شرکت افزود: دستگاه ضد عفونی کننده UV دیگر محصول شرکت است که در اندازه‌های مختلف عرضه می‌شود. این دستگاه به جای محلول برای ضد عفونی کردن سطوح از اشعه استفاده می‌کند، میزان پاک‌کنندگی این دستگاه به مراتب بالاتر از دستگاه‌های معمولی پاششی است، تنها عیب آن، این است که برای پوست انسان مضر است، برای همین از آن برای ضد عفونی کردن تجهیزاتی استفاده می‌شود که نمی‌توان آن را با استفاده از محلول‌های مایع ضد عفونی کرد.

آغاسی زاده در ادامه بیان کرد: تجهیزات مخابراتی، نامه‌های اداری و مانند اینها، از جمله مواردی هستند که با کمک دستگاه ضد عفونی کننده UV فرایند ضد عفونی در مورد آنها انجام می‌گیرد. امیداور هستیم با توجه به بازار جهانی رو به رشد این محصولات، بتوانیم با کمک نهادهای همچون معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محصولات خود را به دیگر کشورها هم صادر کنیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا