سرآشپز

نام غذا: پیتزای باگت

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، قارچ ۱۰۰گرم، فلفل دلمه ای ۱ عدد، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، پنیر پیتزا به مقدار لازم، نان باگت ۸ عدد، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و همراه گوشت تفت می دهیم. سپس قارچ و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. بعد رب گوجه فرنگی را ریخته و تفت می دهیم. در آخر پنیر را افزوده و از روی حرارت بر می داریم. نان ها را نصف کرده و به صورت طولی باز می کنیم. داخل آنها سس قرمز زده و از مایه گوشتی پر می کنیم. سپس در دستگاه ساندویج ساز از قبل گرم شده به مدت ۷ دقیقه قرار می دهیم تا برشته شوند. پیتزاها را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

الناز اشراقی

 

دکمه بازگشت به بالا