سرآشپز
نام غذا: سالاد پاستا
مواد لازم: پاستا، مرغ، لوبیا سبزخرد شده ، گوجه فرنگی خرد شده، سیرله شده، ، ریحان، زیتون سیاه، روغن زیتون، آب لیمو، نمک، فلفل
همه مواد به مقدار دلخواه است .
طرز تهیه: ابتدا مرغ را تکه تکه کرده با نمک و فلفل در حرارت بالا می پزیم . پاستا و لوبیا سبز را هم می پزیم. در ظرف مورد نظر پاستا، لوبیا سبز ، زیتون سیاه، گوجه فرنگی وسیر له شده را ریخته و مخلوط می کنیم. سپس روغن زیتون ، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. در آخر ریحان را افزوده و همه مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. سالاد ما آماده سرو است.
طرز پخت پاستا: ابتدا در ظرف مورد نظر۵ لیتر آب ریخته و روی حرارت می گذاریم. زمانی که آب به جوش آمد مقداری روغن، نمک و فلفل اضافه کرده و پاستا را می ریزیم. دقت کنید در حین پخت آب از جوش نیفتد. زمان پخت بسته به نوع پاستا یا ماکارونی ۱۰ تا ۲۰ دقیقه می باشد.
الناز اشراقی