سرآشپز
نام غذا: سوپ هویج مراکشی
مواد لازم: هویچ خرد شده ۴۵۰ گرم، پیاز سفید خرد شده ۱ فنجان، آب مرغ دو و یک دوم فنجان، آب لیمو ۱ قاشق چای خوری، عسل ۱ قاشق غذا خوری، ماست ۱۲۰ گرم، کره ۵۵ گرم، زیره دو و یک دوم قاشق چای خوری، فلفل قرمز یک هشتم قاشق چای خوری، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا پیاز را در کره ۲ دقیقه تفت داده و هویج را اضافه می کنیم. سپس آب مرغ را ریخته و زمانی که به جوش آمد حرارت را کم کرده و در ظرف را می گذاریم. بعد ۲۰ دقیقه که هویج نرم شد از روی حرارت بر می داریم. مواد را در مخلوط کن ریخته و به شکل پوره در می آوریم. سپس به ظرف برگردانده و عسل، آب لیمو، نمک، فلفل قرمز و سیاه را اضافه می کنیم. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با ماست و زیره تزیین می کنیم.
* زیره را در ظرف کوچکی تفت داده و بعد خنک شدن آسیاب می کنیم.
الناز اشراقی