سرآشپز
نام غذا: ترشی کلم قرمز
مواد لازم: کلم قرمز خرد شده ۱ پیمانه، ماست ۲ قاشق سوپ خوری، آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری، سرکه ۲ قاشق سوپ خوری، سس مایونز۲ قاشق سوپ خوری، شکر ۲ قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: کلم را رشته رشته خرد می کنیم و با دست آنقدر می مالیم تا آب بیفتد. بعد درون ظرف شیشه ای ریخته و سرکه و نصف شکر را افزوده و مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری به ترتیب باقی شکر، آب لیمو را ریخته هم می زنیم. بعد ماست، سس مایونز، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب هم می زنیم. بعد از آماده شدن سس را به کلم قرمز اضافه می کنیم. ترشی را بسته به سلیقه و ذائقه می توانیم با سالاد فصل یا با غذا های مختلف سرو کنیم.
الناز اشراقی