سرآشپز

نام غذا: کیوسکی

مواد لازم: فیله مرغ ۸ عدد، تخم مرغ ۲ عدد، کره ۵۰ گرم، نمک و فلفل یک سوم قاشق چای خوری، آرد سوخاری به مقدار لازم، آرد به مقدار لازم

طرز تهیه: فیله ها را به وسیله استیک کوب یا پشت کارد می کوبیم تا پهن شوند بدون این که پاره شوند. فیله های پهن شده را طوری کنار هم قرار می دهیم که یک طرف فیله روی فیله قبلی بیفتد و دوباره می کوبیم تا یکسان شوند. سپس کره را روی فیله قرار داده و به صورت رولت در می آوریم. رولت آماده شده را به تخم مرغ زده شده کاملا آغشته می کنیم و سپس در مخلوط نصف آرد، نصف آرد سوخاری، نمک و فلفل غلت داده و در روغن ۱۱۰ درجه سانتیگراد سرخ می کنیم. می توانیم کیوسکی را همراه با پوره سیب زمینی یا سبزیجات آب پز شده و جعفری ساتور شده سرو کنیم.

* کیوسکی یا کیفسکی (Kievski) نام روسی یک نوع مرغ سوخاری است که در انگلیسی با نام مرغ کی یف (Chicken Kiev) شناخته میشود. زادگاه این غذا کشور اوکراین و شهر کیف  پایتخت آن است. قدمت تهیه و طبخ این غذا در ایران به سال‌های پس از جنگ جهانی اول باز می‌گردد که توسط روس‌ها به ایران آورده شد.

 

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا