سرآشپز

نام غذا: شامی

مواد لازم: گوشت مغز ران ۳۰۰ گرم، لپه ۲۵۰ گرم، پیاز ۱ عدد، سیب زمینی ۱۰۰ گرم، تخم مرغ ۴ عدد، جوش شیرین یک دوم قاشق چای خوری، نان خشک کوبیده شده ۲ پیمانه، پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم، سس قرمز ۱ پیمانه، زعفران ۱ قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز خرد شده را در روغن تفت می دهیم. وقتی طلایی شد گوشت ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم. لپه پخته شده، سیب زمینی آب پز شده، گوشت و پیاز تفت داده شده، جوش شیرین، نمک و فلفل را درون مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم تا مواد جذب هم شوند. سپس تخم مرغ و زعفران را افزوده و مخلوط می کنیم. اگر مایه شل شد نان خشک کوبیده شده اضافه می کنیم. مایه آماده شده را به صورت گلوله های کوچک در آورده و در روغن داغ سرخ می کنیم. گلوله های سرخ شده را درون ظرف پیرکس چیده و روی آنها پنیر پیتزا می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه در فر قرار می دهیم. زمانی که پنیر پیتزا آب شد از فر خارج کرده و با سس قرمز تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا