سرآشپز

نام غذا: سوپ مرغ مکزیکی

مواد لازم: مرغ ۱ کیلو گرم، پیاز خرد شده یک دوم فنجان، سیر ۱ حبه، گوجه فرنگی خرد شده ۳ فنجان، کنسرو فلفل قرمز تند دو سوم فنجان، لوبیا چیتی پخته ۲ فنجان، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پوست و استخوان مرغ را جدا کرده و به تکه های بزرگ تقسیم می کنیم. تکه های مرغ و پیاز را در مقدار کافی آب و نمک حدود ۳۰ دقیقه می پزیم. سپس مرغ ها را از آب خارج کرده و ریش ریش می کنیم. بعد مرغ ریش شده، لوبیا، گوجه فرنگی، فلفل قرمز و سیر خرد شده را به آب مرغ  اضافه کرده و ۱۵ دقیقه می پزیم. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا