سرآشپز
نام غذا: شکلات گردوئی
مواد لازم: شکلات سیاه ۱۰۰ گرم، شکلات سفید ۲۰۰ گرم، بیسکویت ساده ۳۱۰ گرم، گردوی خرد شده ۵۰ گرم، شیر عسلی ۴۰۰ گرم
طرز تهیه: ابتدا شکلات سیاه را روی بخار آب ذوب کرده و بیسکویت را پودر می کنیم. سپس شکلات، بیسکویت، گردو و شیر را با هم کاملا مخلوط می کنیم. از مواد به اندازه یک قاشق چای خوری برداشته و با دست گرد می کنیم. بعد توپ ها را روی فویل آلومینیومی چیده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا شکل خود را حفظ کند. شکلات سفید را روی بخار آب ذوب می کنیم. سپس شکلات سفید را روی شکلات های گردوئی ریخته و با شکلات سیاه تزیین می کنیم.
الناز اشراقی