سرآشپز

نام غذا: فلافل ماهی

مواد لازم: ماهی آزاد پخته و چرخ شده نیم کیلو گرم، تخم مرغ ۱ عدد، نخود پخته و چرخ شده ۲۰۰ گرم، جوش شیرین یک دوم قاشق چای خوری، روغن ۱ لیوان، نمک و فلفل ۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه: ماهی، نخود، تخم مرغ، جوش شیرین، نمک و فلفل را در ظرف ریخته و با دست چنگ می زنیم تا خوب مخلوط شوند. بعد به اندازه یک گردو بر داشته و گرد می کنیم. سپس روغن را در ظرف گودی ریخته و وقتی داغ شد فلافل ها را در آن سرخ می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا