سرآشپز
نام غذا: بورانی کدو تنبل
مواد لازم: کدو تنبل کوچک ۱ عدد ، پیاز ۱ عدد، سرکه ۲ قاشق، شکربه مقدار لازم ، گردوی خرد شده به مقدار لازم ، دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه: کدوتنبل را به صورت مستطیل های نازک و پیاز را خلالی خرد می کنیم. کدو و پیاز را جداگانه در روغن تفت می دهیم. سپس کدو و پیاز را در قابلمه ریخته و سرکه، شکر، مقدار خیلی کم آب اضافه می کنیم. حرارت را ملایم کرده و اجازه می دهیم بجوشد و جا بیفتد. بعد از آماده شدن در ظرف مورد نظر ریخته و با دارچین و گردو تزیین می کنیم.
الناز اشراقی