سرآشپز

نام غذا: کوکوی بادمجان

مواد لازم: بادمجان ۵ عدد، پیاز متوسط ۳ عدد، تخم مرغ ۴ عدد، زعفران یک دوم قاشق چای خوری، زرد چوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا بادمجان و پیاز ها را ریز خرد کرده و هر کدام را جداگانه تفت می دهیم. بعد از تفت دادن در صافی می ریزیم تا روغن آنها گرفته شود. زمانی که پیاز و بادمجان کمی خنک شدند در ظرفی ریخته و تخم مرغ، زعفران، زرد چوبه، نمک و فلفل را به آنها افزوده و خوب مخلوط می کنیم. سپس مواد را در روغن داغ ریخته و به ارتفاع ۲ سانتیمتر صاف می کنیم. حرارت را ملایم می کنیم و کمی که مواد خود را گرفتند به قسمت های مساوی تقسیم می کنیم تا کوکو مغز پخت شده و برگرداندن آن راحت تر شود. هر دو طرف کوکو را سرخ می کنیم. سپس در ظرف مورد نظر چیده و با گوجه فرنگی تزیین می کنیم.
* به جای خرد کردن بادمجان و پیاز می توانیم با رنده درشت رنده کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا