سرآشپز
نام غذا: کشک کدو
مواد لازم: کدو سبز ۸ عدد، پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری، سیر داغ به مقدار لازم، نعناع داغ به مقدار لازم، کشک ۱ پیمانه، گردو خرد شده ۳۰ گرم، زرد چوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا کدوها را پوست گرفته و سرخ می کنیم. سپس پیاز داغ، سیر داغ، زردچوبه، نمک و فلفل را به کدو افزوده و در ظرف را می گذاریم تا کدوها آب بیندازند. وقتی آب کدوها کشیده شد آنها را می کوبیم تا نرم و یکدست شوند. بعد گردو و کشک را اضافه کرده و اجازه می دهیم آب کشک تبخیر شده و کمی سرخ شود. دوباره مقداری کشک ریخته و از روی حرارت بر می داریم. کشک کدو را در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ، سیر داغ، نعناع داغ و گردو تزیین می کنیم. مقداری از کشک را با زعفران دم کرده مخلوط کرده و روی کشک کدو می ریزیم.
* می توانیم ۲ عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و همراه کدوها بپزیم.
الناز اشراقی