سرآشپز

نام غذا: سوپ گوجه فرنگی

مواد لازم: گوجه فرنگی ۵عدد، آب مرغ ۵/۱ لیتر، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری ، کره ۲ قاشق غذاخوری، آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری، خامه ۲ قاشق غذاخوری، نمک و فلفل به مقدار لازم.

طرز تهیه: گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و رنده می کنیم. کره را درون ظرف ریخته، روی حرارت ملایم گذاشته تا آب شود. بعد از آب شدن کره، آرد را داخل کره سرخ می کنیم. مثل حلوا سرخ می کنیم، رنگ آن نباید تیره شود. سپس رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم تا کاملا رنگ بیندازد. بعد آب مرغ را کم کم اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا آرد کاملا حل شود. در این هنگام گوجه فرنگی های رنده شده، نمک و فلفل را افزوده و آرام هم می زنیم. حدود ۳۰ الی ۴۵ دقیقه می گذاریم آهسته بجوشد. بعد از آماده شدن خامه را اضافه کرده و هم می زنیم.

الناز اشراقی

 

دکمه بازگشت به بالا