سرآشپز
نام غذا: ماکارونی با سس لبو
مواد لازم: ماکارونی ۲۵۰ گرم، لبو ۳ عدد، سیر ۳ حبه، آویشن ۳ شاخه، پنیر پارمیزان یک دوم پیمانه، خامه یک چهارم پیمانه، آب سبزیجات یک دوم پیمانه، سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذا خوری، ریحان یا ترخون به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا لبوها را به صورت مکعبی خرد کرده و در روغن زیتون تفت می دهیم. سیر ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس آب سبزیجات و آویشن را افزوده و در ظرف را می گذاریم. وقتی که لبوها کاملا پخت و آب آنها کشیده شد از روی حرارت بر می داریم. بعد آویشن را برداشته و سرکه بالزامیک و نصف پنیر پارمیزان را می ریزیم. مواد را به صورت پوره در آورده و دوباره روی حرارت می گذاریم. خامه را اضافه کرده و زمانی که جوشید نمک و فلفل را اضافه می کنیم. ماکارونی را پخته و آبکش می کنیم. سپس ماکارونی را به سس اضافه کرده و وقتی غلیظ شد باقی پنیر را می ریزیم. ماکارونی را در ظرف مورد نظر ریخته و با ریحان تزیین می کنیم.
الناز اشراقی