سرآشپز

نام غذا: املت پنیر

مواد لازم: پنیر سفید یک دوم فنجان، پنیر پارمیزان رنده شده ۴ قاشق غذا خوری، خامه ۶ قاشق غذا خوری، تره فرنگی ۱ عدد، کره ۲ قاشق غذا خوری، تخم مرغ ۸ عدد، تره فرنگی ۱ عدد، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا فر را در دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. نصف تره فرنگی را خرد کرده و در کره تفت می دهیم تا نرم شود. در ظرف دیگری تخم مرغ، خامه، پنیر سفید، پنیر پارمیزان، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می کنیم. سپس مخلوط را به تره فرنگی افزوده و حدود ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر قرار می دهیم. وقتی که املت پخت و روی آن طلایی شد همراه نان و سالاد سرو می کنیم.

الناز اشراقی

 

دکمه بازگشت به بالا