سرآشپز
نام غذا: دسر میوه
مواد لازم: نارنگی ۱ فنجان، پرتقال ۱ فنجان، آناناس خرد شده ۱ فنجان، موز حلقه شده ۱ فنجان، گردوی خرد شده ۱۵۰ گرم، خلال بادام ۱۰۰ گرم، پودر نارگیل ۱۰۰ گرم، پودر قند ۱۵۰ گرم، خامه ۳۰۰ گرم، عرق بهار نارنج ۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه: ابتدا خامه و پودر قند را با هم خوب می زنیم تا فرم بگیرد. نارنگی، پرتقال، آناناس، موز، گردو، خلال پسته، پودر نارگیل و عرق بهار نارنج را به آرامی با هم مخلوط می کنیم. سپس خامه را افزوده و به آرامی هم می زنیم. در ظرف های مورد نظر یک پیمانه از دسر ریخته و با پودر پسته تزیین می کنیم.
* پوست نارنگی و پرتقال ها را یکی یکی گرفته و از وسط نصف می کنیم.
* ترجیحا از گردوی تازه و پوست گرفته شده استفاده می کنیم.
الناز اشراقی