سرآشپز
نام غذا: پلوی مرغ و سبزیجات
مواد لازم: فیله مرغ ۸ عدد، پیاز ۱ عدد، هویج نگینی خرد شده ۱ پیمانه، ذرت ۱ پیمانه، نخود فرنگی ۱ پیمانه، آب مرغ ۳ لیوان، کره ۲۰۰ گرم، عسل ۱ قاشق مربا خوری، برنج ۳ پیمانه، زرشک به مقدار لازم، پودر زعفران ۱ قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا هویج را نیم پز کرده و نصف آن را همراه ذرت و نخود فرنگی در مقداری کره کمی تفت می دهیم تا مزه آن را بگیرند. پیاز را ۴ قاچ کرده و همراه مرغ ها در کره تا حدی تفت می دهیم که تغییر رنگ دهند. سپس زعفران را اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم تا مرغ ها کمی بپزند. مرغ و سبزیجات تفت داده شده را با هم مخلوط می کنیم. برنج را در آب مرغ به صورت کته می پزیم. قبل از اینکه دم بکشد مخلوط مرغ را روی برنج ریخته و دم می کنیم. بعد برنج را در ظرف مورد نظر کشیده و مخلوط مرغ را دور آن می ریزیم. باقی هویج را درعسل در حال جوش تفت داده و روی برنج می ریزیم.
* می توانیم فیله ها را خرد کنیم.
* از نخود و ذرت پخته شده یا کنسرو استفاده می کنیم.
* می توانیم مخلوط مرغ و سبزیجات را لا به لای پلو ریخته و دم می کنیم.
الناز اشراقی