سرآشپز
نام غذا: دسر آب هویج
مواد لازم: هویج نیم کیلوگرم، بستنی ۶ اسکوپ، شکر ۵ قاشق غذا خوری، پودر ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری
طرز تهیه: ابتدا ژلاتین را با مقداری آب مخلوط کرده و روی بخار آب قرار می دهیم تا کاملا حل شود. آب هویج ها را گرفته و شکر، ژلاتین و بستنی را اضافه می کنیم. بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شدند در ظرف های مورد نظر ریخته و در یخچال قرار می دهیم. زمانی که دسر ها خودشان را گرفتند از یخچال خارج کرده و به دلخواه تزیین می کنیم.
* می توانیم مقدار بستنی را کم یا زیاد کنیم.
*می توانیم از خامه به جای بستنی استفاده کنیم.
الناز اشراقی