سرآشپز
نام غذا: کاپ کیک اسفناج
مواد لازم: اسفناج ۳۰۰ گرم، قارچ ۲۵۰ گرم، تخم مرغ ۴ عدد، پنیر پارمیزان خرد شده ۱ پیمانه، خامه یک دوم قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا اسفناج و قارچ را خرد می کنیم. سپس اسفناج، قارچ و تخم مرغ را با هم کمی تفت داده و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. در آخر پنیر و خامه را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. بعد مواد را در قالب کاپ کیک ریخته و یک عدد قارچ روی هر کدام می گذاریم. قالب را داخل فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گذاشته و زمانی که طلایی رنگ شد آماده است.
* می توانیم به جای پنیر پارمیزان از پنیر چدار استفاده کنیم.
* در صورت تمایل می توانیم ادویه های مختلف نیز اضافه کنیم.
الناز اشراقی