سرآشپز

نام غذا: خوراک جگر مرغ

مواد لازم: جگر مرغ نیم کیلو گرم، ژامبون چرخ شده ۲۵۰ گرم، سیر ۳ حبه، جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری، تخم مرغ ۲ عدد، خامه ۱۵۰ گرم، کره ۱۰۰ گرم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ها را آب پز می کنیم. سیر را له کرده و در کره تفت می دهیم. سپس جگر را اضافه کرده و تفت می دهیم تا پخته و آب آن کشیده شود. جگر را همراه خامه در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا له شود. دوباره به تابه برگردانده و ژامبون را اضافه می کنیم. بعد از این که ژامبون سرخ شد حرارت را خیلی کم کرده و تخم مرغ ها را روی آن رنده می کنیم. نمک و فلفل را افزوده و مواد را با هم مخلوط می کنیم. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و  با جعفری و لیمو ترش تزیین می کنیم. خوراک جگر مرغ را همراه نان سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا