سرآشپز

نام غذا: سالاد تن ماهی

مواد لازم: کنسرو تن ماهی ۱ عدد، سیب زمینی ۲ عدد، پیاز ۱ عدد، فلفل دلمه ای ۱ عدد، فلفل سبز تند ۲ عدد، گوجه فرنگی ۲ عدد، خیار شور ۳ عدد، کاهو به مقدار لازم، آبلیمو به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را بخار پز کرده و مکعبی خرد می کنیم. پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را نگینی خرد کرده و خیارشورها را حلقه حلقه می کنیم. فلفل سبز را خیلی ریز خرد می کنیم. پیاز و فلفل دلمه ای را کمی تفت می دهیم تا نرم و براق شوند. سپس پیاز، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، خیار شور و فلفل سبز را با هم مخلوط می کنیم. بعد از جوشاندن کنسرو، ماهی را از روغن جدا کرده و در اندازه های بزرگ خرد می کنیم. برگ های کاهو را دور ظرف مورد نظر چیده و به ترتیب مخلوط مواد و تن ماهی را وسط کاهوها می ریزیم. برای سس روغن ماهی یا روغن زیتون را با آب لیمو، نمک و فلفل مخلوط می کنیم. در آخر سس را روی سالاد ریخته و سرو می کنیم.
* گوجه فرنگی ها باید سفت باشند.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا