سرآشپز

نام غذا: لازانیای مرغ کرم دار

مواد لازم: لازانیا ۶ ورق، سینه مرغ ۳ عدد، عصاره مرغ ۱ عدد، آب جوش یک چهارم فنجان، سس ماکارونی ۷۵۰ گرم، پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم، پنیر موزارلا خرد شده ۲ فنجان
طرز تهیه: ابتدا لازانیا ها را طبق دستورالعمل پخته و با سرد آبکشی می کنیم. مرغ را پخته و ریش ریش می کنیم. سپس مرغ، پنیر خامه ای و نصف پنیر موزارلا را با هم مخلوط می کنیم. عصاره مرغ را در آب جوش حل کرده و به مخلوط مواد اضافه می کنیم. ظرف مورد نظر را چرب کرده و ۳ تا از لازانیا ها را کف آن می چینیم. بعد یک سوم سس ماکارونی را ریخته و روی آن از مایه مرغ می ریزیم. باقی لازانیا ها را چیده و دوباره سس ماکارونی و مایه مرغ می ریزیم. سپس روی آن را با باقی پنیر موزارلا پوشانده و در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده قرار می دهیم. بعد از ۴۵ دقیقه لازانیای مرغ کرم دار آماده سرو است.
* سس ماکارونی شامل پیاز، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و آب می باشد.

الناز اشراقی

 

دکمه بازگشت به بالا