سرآشپز

نام غذا: شارلوت الویه

مواد لازم: نان باگت ۴ عدد، ژامبون مرغ ۸ عدد، سس مایونز به مقدار لازم، سالاد الویه به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا نان های باگت را از طول برش داده و وردنه می کنیم تا کاملا صاف شوند. سپس روی آنها سس مایونز مالیده و دو عدد ژامبون می گذاریم. نان ها را رول کرده و در کیسه فریزر قرار می دهیم. رول ها را به مدت ۸ ساعت در یخچال می گذاریم. پس از این مدت از یخچال خارج کرده و برش هایی به اندازه ۲ سانتیمتر می زنیم. در قالب یا ظرف گودی سلفون کشیده و رولت ها را در کف و دور ظرف می چینیم. سپس داخل آن را با الویه پر کرده و با پشت قاشق فشار داده و صاف می کنیم. حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار داده و بعد از این مدت قالب را روی ظرف مورد نظر بر می گردانیم. سلفون را از روی شارلوت بر داشته و تزیین می کنیم.
* می توانیم سس مایونز را با آب لبو یا کلم قرمز رنگ می کنیم.
* می توانیم بعد از چیدن ژامبون ها یک طرف نان کلم قرمز و طرف دیگر هویج رنده شده ریخته و رول کنیم. در این صورت رولت های چند رنگی خواهیم داشت.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا