سرآشپز
نام غذا: دسر بیسکویت و ژله
مواد لازم: موز ۲ عدد، پودر ژله موز ۱ بسته، بستنی وانیلی یک و یک دوم لیوان، بیسکویت ۱۰ عدد
طرز تهیه: ابتدا موزها را حلقه حلقه می کنیم. داخل قالب مستطیل شکلی با طول ۲۲ سانتیمتر را با کیسه فریزر پوشانده و موزها را کف آن می چینیم. نصف پودر ژله را در یک دوم لیوان آب جوش حل کرده و یک دوم لیوان آب سرد اضافه می کنیم. سپس ژله را روی موزها ریخته و حدود ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ژله کاملا ببندد. باقی پودر ژله را به روش قبلی درست کرده و با بستنی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس قالب را از یخچال خارج کرده و مخلوط بستنی و ژله را داخل آن می ریزیم. دوباره قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کمی ببندد. بعد بیسکویت ها را روی بستنی چیده و دوباره به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا ببندد. پس از آماده شدن دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو می کنیم.
* این دسر را می توانیم با انواع ژله و میوه درست کنیم.
الناز اشراقی