سرآشپز

نام غذا: سوپ قارچ

مواد لازم: شیر ۱ لیوان، آرد برنج ۱ پیمانه، کره ۵۰ گرم، خامه ۵۰ گرم، قارچ خرد شده ۱ پیمانه، آب مرغ ۲ پیمانه، آب لیمو به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا قارچ را در کره تفت می دهیم. در ظرف دیگری آرد را کم کم به شیر سرد اضافه کرده و هم می زنیم تا حل شود. سپس روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا به جوش آید. بعد قارچ و آب مرغ را به آن افزوده و اجازه می دهیم کمی بجوشد. سپس آب لیمو، نمک و فلفل را می ریزیم. بعد از این که جوشید و به غلظت لازم رسید در ظرف مورد نظر ریخته و خامه را روی آن می ریزیم.
*به جای آب مرغ می توانیم از آب گوشت استفاده کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا