سرآشپز

نام غذا: سوپ قارچ

مواد لازم: سینه مرغ ۲ عدد، قارچ خرد شده ۴ لیوان، پیاز ۱ عدد، شیر ۱ لیوان، خامه ۱ لیوان، کره ۲ قاشق غذا خوری، برگ بو ۲ عدد، آرد ۲ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و تفت می دهیم. سپس قارچ را اضافه کرده و تفت می دهیم تا نرم شود. سینه مرغ را خرد کرده و همراه ۴ لیوان آب، برگ بو، نمک و فلفل به قارچ اضافه می کنیم. اجازه می دهیم ۱ ساعت به آرامی بجوشد تا مرغ بپزد.
آرد و کره را در ماهی تابه تفت می دهیم تا طلایی شود. بعد شیر را ریخته و هم می زنیم. مخلوط را به سوپ اضافه کرده و هم می زنیم. پس از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه که سوپ به غلظت لازم رسید آن را از روی حرارت بر می داریم. خامه را افزوده و مخلوط می کنیم. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با جعفری و قارچ تزیین می کنیم. همراه لیمو ترش و نان سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا