سرآشپز

نام غذا: سوپ قارچ

مواد لازم: قارچ ۸ عدد، پیاز کوچک ۱ عدد، آب مرغ سه پنجم لیوان، شیر یک دوم لیوان، خامه ۱۰۰ گرم، کره ۱۲۵ گرم، آرد ۲ قاشق غذا خوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا قارچ و پیاز را ریز خرد کرده و در ۱ قاشق غذا خوری کره تفت می دهیم. در ظرف دیگری آرد را در کره تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس آب مرغ، شیر، قارچ و پیاز را اضافه کرده و اجازه می دهیم بجوشد. وقتی جوشید خامه و نمک را افزوده و از روی حرارت بر می داریم. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با کره آب شده و جعفری تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا