سرآشپز

نام غذا: خمیر پیتزا

مواد لازم: آرد ۶ لیوان، خمیر مایه یک پنجم قاشق غذا خوری، نمک ۱ قاشق غذا خوری، شکر ۱ قاشق مربا خوری، تخم مرغ ۲ عدد، شیر ۲ لیوان، روغن ۱ لیوان

طرز تهیه: ابتدا ۱ لیوان آرد را با خمیر مایه و شکر مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری شیر ولرم را با روغن مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه می کنیم. باقی آرد را با نمک و تخم مرغ مخلوط کرده و به مخلوط مواد اضافه می کنیم. سپس خمیر را خوب ورز داده و ۴۵ دقیقه استراحت می دهیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا