سرآشپز

نام غذا: سوپ قارچ و هویج

مواد لازم: قارچ ۸ عدد، هویج متوسط ۱ عدد، بلغور جو ۱ پیمانه، بلغور گندم یک دوم پیمانه، جعفری و گشنیز خرد شده ۳ پیمانه، زرد چوبه و زنجبیل به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: بلغور جو و گندم را که قبلا خیس کرده ایم با آب، نمک و زرد چوبه می پزیم. هویج را رنده کرده و قارچ ها را به صورت برش های ۲ سانتیمتری خرد می کنیم. پس از اینکه بلغورها کمی پختند قارچ، هویج، جعفری و گشنیز، زنجیل و فلفل را اضافه کرده و با حرارت ملایم می پزیم.

الناز اشراقی

 

دکمه بازگشت به بالا