سرآشپز

نام غذا: مسقطی زعفرانی

مواد لازم: نشاسته یک دوم پیمانه، شکر ۳ پیمانه، آب ۷ پیمانه، گلاب ۴ قاشق غذا خوری، زعفران به مقدار لازم، روغن مایع یک دوم پیمانه، خلال پسته و بادام به مقدار لازم، هل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا نشاسته را در ۲ پیمانه آب سرد حل می کنیم. شکر را در باقی آب حل کرده و نصف روغن را اضافه می کنیم. سپس روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. نشاسته را از صافی رد کرده و به مواد در حال جوشیدن اضافه می کنیم. مدام هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد. بعد حرارت را کم می کنیم تا به آرامی بجوشد و هر از گاهی هم می زنیم. پس از ۲ ساعت دانه های هل را ریخته و بعد از ۲ ساعت دیگر زعفران آب کرده، خلال بادام و پسته را می ریزیم. گلاب را ۲۰ دقیقه آخر افزوده و صبر می کنیم، تا خوب جا بیفتد و از ظرف جدا شود. ظرف مورد نظر را چرب کرده و مسقطی را داخل آن می ریزیم. بعد از سرد شدن برش زده و سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا