سرآشپز

سه نام غذا: سوپ قارچ و سیب زمینی

مواد لازم: قارچ ۵۰۰ گرم، سیب زمینی ۲۰۰ گرم، پیاز ۲ عدد، لیمو ترش ۱ عدد، آب مرغ ۱ پیمانه، کره ۲۵ گرم، خامه ۱۰۰ گرم، جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری، ریحان خرد شده ۱ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را ریز خرد می کنیم. سیب زمینی ها را به آب مرغ افزوده و ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار می دهیم. قارچ ها را خرد کرده و به آب لیمو آغشته می کنیم. پیازها را خرد کرده و در کره تفت می دهیم. سپس قارچ را افزوده و تفت می دهیم. زمانی که آب قارچ کشیده شد از روی حرارت بر می داریم. وقتی سیب زمینی ها پختند در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم. مایه بدست آمده را به پیاز و قارچ افزوده و روی حرارت می گذاریم. وقتی به جوش آمد خامه، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم می زنیم. بعد از این که چند جوش زد سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با جعفری و ریحان تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا