سرآشپز
نام غذا: خرمای قالبی
مواد لازم: خرما ۱ بسته، کره ۱ قاشق سوپخوری، پودر دارچین ۱ قاشق سوپخوری، پودر نارگیل دوسوم پیمانه، کنجد سفید یک دوم پیمانه، بیسکوییت پتی بور ۲ بسته
طرز تهیه: ابتدا هسته خرماها را گرفته و با کره روی حرارت خیلی کم می گذاریم. حدود نیم ساعت در ظرف را گذاشته و هر از گاهی هم زده و زیر رو می کنیم تا خرماها کاملا نرم شوند. سپس پودر دارچین را افزوده و با پشت قاشق خرما و دارچین را مخلوط و له می کنیم. ظرف را از روی حرارت برداشته و نارگیل، کنجد و بیسکوییت پتی بور پودر شده را اضافه می کنیم. مواد را هم می زنیم تا مثل حلوا کاملا یکدست شده و از ظرف جدا شود. سپس در قالب های مورد نظر ریخته و در یخچال قرار می دهیم . وقتی کاملا سرد شد از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم.
* می توانیم خرما را کف سینی کاملا پهن کرده و بعد از سرد شدن برش بزنیم.
* ترجیحا از خرمای پرس شده بدون هسته و پوست استفاده می کنیم.
الناز اشراقی