سرآشپز
نام غذا: دمپختک قمی
مواد لازم: لپه باقالای زرد۱ پیمانه، برنج۲ پیمانه، پیاز۱ عدد، کره ۵۰ گرم، زعفران دم کرده یک دوم پیمانه، آب به مقدار لازم، زردچوبه و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا برنج را شسته و خیس میکنیم. لپه باقالا را با نمک و آب به مدت ده دقیقه می پزیم. سپس پیاز را ریز رنده کرده و همراه زردچوبه سرخ میکنیم. باقالا را آب کش کرده و به برنج اضافه می کنیم. سپس پیاز سرخ شده، روغن، نمک و کره را افزوده و وقتی آب برنج به جوش آمد زعفران دم کرده را میریزیم. هنگامی که آب برنج کشیده شد دمکنی را گذاشته و حرارت را ملایم میکنیم تا برنج کاملا دم بکشد. بعد از ۳۰ الی ۳۵ دقیقه دمپختک آماده است.
الناز اشراقی