چرا باید «چای سبز» بخوریم؟
متخصص طب سنتی گفت: آنتی اکسیدان زیاد موجود در چای سبز باعث کاهش خطرات ابتلا به انواع سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش چربی خون، چربی سوزی و جلوگیری از سکتههای مغزی و رفع خستگی میشود.
به گزارش ارک خبر،به نقل از فارس، علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس درباره «خواص چای سبز»، گفت:گیاه چای سبز و چای سیاه یکی هستند و تفاوت در روش فرآوردی آنهاست؛ به طوری که چای سبز بدون فرایند تخمیز تولید میشود که این امر موجب حفظ محتوای ترکیبات آنتی اکسیدانی آن تا ۶ برابر چای سیاه است.
وی ادامه داد:همین آنتی اکسیدان باعث کاهش خطرات ابتلا به انواع سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش چربی خون، چربی سوزی و جلوگیری از سکتههای مغزی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش جوش و آکنه، رفع خستگی، دفع سموم بدن و جلوگیری از پوسیدگی دندانها میشود.
این متخصص طب سنتی بیان داشت:طبیعت چای سبز گرم و خشک است؛ قابض بوده و مصرف بیش از حد آن سبب یبوست مزاج میشود.
یارقلی ابراز کرد: توصیه میشود زنان بار دار و شیرده، افراد مبتلا به زخم معده، مشکلات قلبی فشار خون، مشکلات کلیوی و پرکاری تیروئید، کودکان و نوجوانان و افراد کم خون در نوشیدن آن احتیاط کنند.
وی متذکر شد:زیرا مصرف بیش از حد چای سبز موجب بروز عصبانیت، بی خوابی، بی قراری، تنگی نفسهای اضطرابی، کم خوابی و تپش قلب میشود.