سرآشپز
نام غذا: سالاد ذرت و مرغ
مواد لازم: مرغ پخته و خرد شده ۱ لیوان، ذرت پخته ۱ لیوان، نخود سبز پخته ۱ لیوان، آناناس خرد شده ۱ لیوان، مغز پرتقال ۱ لیوان، کاهو به مقدار لازم، خامه یک دوم لیوان، سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری، آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا مرغ، ذرت، نخود سبز و آناناس را با هم مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری مایونز، خامه، آب لیمو و نمک را مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم. دور ظرف مورد نظر از برگ های مغز کاهو چیده ومخلوط مواد را وسط آن می ریزیم. سپس پرتقال ها را منظم روی سالاد چیده و سرو می کنیم.
* می توانیم مقداری شکر به سس اضافه کنیم.
* می توانیم از کنسرو ذرت و نخود سبز استفاده کنیم.
الناز اشراقی