سرآشپز
نام غذا: املت بادمجان
مواد لازم: بادمجان به شکل مربع خرد شده ۲ عدد، قارچ خرد شده ۱ بسته، تخم مرغ ۴ عدد، فلفل دلمه ای خرد شده ۲۵۰ گرم، گوجه فرنگی خرد شده ۱۰۰ گرم، پیاز خرد شده ۲ عدد، پودر سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: مقداری روغن درون ماهی تابه می ریزیم. سپس پیاز و بادمجان را ریخته و خوب هم می زنیم در ظرف را می گذاریم. کمی بعد پودر سیر را افزوده و خوب هم می زنیم. بعد از مدتی قارچ را اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم. سپس فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم می زنیم. کمی بعد تخم مرغ زده شده را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس مواد را صاف کرده و در ظرف را می گذاریم. بعد از ۴ الی ۶ دقیقه غذا آماده سرو است.
الناز اشراقی