سرآشپز

نام غذا: موهیتو

مواد لازم: برگ نعناع تازه ۲ پیمانه، شکر یک و یک دوم پیمانه، شربت لیمو ۲ پیمانه، آب لیمو ۱ پیمانه، آب گاز دار ۸ پیمانه، آب ۲ پیمانه

طرز تهیه: ابتدا آب را کمی گرم کرده و شکر را در آن حل می کنیم. سپس نعناع را افزوده و اجازه می دهیم ۵ دقیقه بماند. پس از آن نعناع ها را خارج کرده و فشار می دهیم تا آب شان خارج شود. وقتی شربت به دمای محیط رسید به همراه شربت لیمو، آب لیمو و آب گاز دار را در یک پارچ می ریزیم. داخل لیوان ها یخ ریخته و موهیتو را می ریزیم. سپس با نعناع و لیمو ترش تزیین کرده و سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا