سرآشپز

نام غذا: ترشی ریواس

مواد لازم: ریواس نیم کیلو گرم، زنجبیل یک و نیم عدد، سرکه سیب ۱ فنجان، آب ۱ فنجان، شکر ۱ فنجان، دانه خردل ۲ قاشق چای خوری، دانه فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری، نمک یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا ریواس ها را شسته و به اندازه دلخواه خرد می کنیم. سرکه سیب، آب، شکر، زنجبیل و نمک را با هم می جوشانیم. سپس دانه خردل و فلفل را درون ظرف شیشه ای مورد نظر ریخته و ریواس ها را می چینیم. مایع را به اندازه ای که ریواس ها را کاملا بپوشاند ریخته و در ظرف را محکم می بندیم. بعد شیشه را ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار داده و پس از آن در یخچال می گذاریم. بعد از ۲۴ ساعت ترشی ریواس آماده است.
* آب جوش باید تمام سطح شیشه ترشی را بپوشاند.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا