سرآشپز

نام غذا: صندل کدو سبز

مواد لازم: کدو به مقدار لازم، پیاز ۱ عدد، فلفل دلمه ای ۱ عدد، قارچ ۲ عدد، سویا ۱ مشت، ذرت ۱ قاشق غذا خوری، نخود فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، آبغوره به مقدار لازم، پنیر پاستوریزه به مقدار لازم، نعناع خشک به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سویا را در آبغوره به مدت ۱ ساعت خیس کرده و آبکش می کنیم. پیاز، قارچ و یک چهارم فلفل دلمه ای را خلالی خرد می کنیم. پیاز را سرخ کرده و سویا را اضافه می کنیم. سپس فلفل دلمه ای، قارچ، ذرت، نخود فرنگی، رب، نمک و فلفل را افزوده و حدود ۱۰ دقیقه می پزیم. کدوها را به صورت طولی از وسط نصف کرده و داخل آن را خالی می کنیم. سپس از مخلوط مواد ریخته و روی مواد را با پنیر پوشانده و نعناع می پاشیم. سپس صندل ها را در سینی فر چیده و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم. زمانی که پنیر آب شد صندل ها آماده سرو است.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا