سرآشپز

نام غذا: کوکوی بامیه

مواد لازم: بامیه ریز ۴۰۰ گرم، پیاز ۲ عدد، سیر ۱ حبه، تخم مرغ ۶ عدد، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا بامیه ها را شسته و خشک می کنیم. سپس به صورت حلقه های ریز خرد می کنیم. پیاز ها را درشت و سیر را ریز رنده می کنیم. پیازها را تفت داده و وقتی رنگ آنها تغییر کرد بامیه ها را اضافه می کنیم. بعد از کمی تفت دادن سیر، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و هم می زنیم. سپس از روی حرارت بر داشته و می گذاریم خنک شود. تخم مرغ ها را در ظرف دیگری هم می زنیم تا زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شوند. سپس به مایه کوکو اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در پایان  دو طرف کوکو را در روغن داغ سرخ می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا