سرآشپز

نام غذا: کوکوی نخود

مواد لازم: نخود ۱۰۰ گرم، تره خرد شده ۲ لیوان، تخم مرغ ۳ عدد، زرشک ۲ قاشق غذا خوری، پودر بادام یک دوم لیوان، دارچین ۱ قاشق غذا خوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا نخود ها را پخته و چرخ می کنیم. تره خرد شده را شسته و کاملا خشک می کنیم. سپس نخود، تره، زرشک، پودر بادام، دارچین، نمک و تخم مر غ ها را با هم کاملا مخلوط می کنیم. بعد مایه را در روغن داغ ریخته و صاف می کنیم. وقتی سرخ شد بر گردانده طرف دیگر آن را سرخ می کنیم. کوکو را در ظرف مناسب گذاشته و با گوجه فرنگی تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا